Hennie Bos

Lentewerk > Hennie Bos >

 

Wie ben ik?

 

Mijn naam is Hennie Bos, geboren in Twente en woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. Ik ben  registerjobcoach en re-integratieadviseur met als werkomgeving provincie Zeeland en West-Brabant. Op 28 februari 2017 heb ik, na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, de concrete stap gezet om mijn eigen bedrijf Lentewerk te starten. Ik ben gemakkelijk in de omgang. De website is dan ook geschreven in de je en jij vorm.

 

Lentewerk staat voor laagdrempeligheid.


 

 

 

 


 

Wat kan ik jou bieden?

 

Als ervaringsdeskundige ben ik in staat jou een platform te bieden om jezelf te profileren. Ik bereik resultaten door creatief te denken in oplossingen, mijn aanpak af te stemmen op de persoon en kansen te creëren. Ik weet mensen te stimuleren om hun capaciteiten te benutten en zichzelf te ontwikkelen. Goed luisteren naar de mens, informatie inwinnen en onderzoeken waar er mogelijkheden liggen. Voor mij is elk probleem een uitdaging en moeten is willen.

 

Ik ben een gedreven organisatietalent met een groot empathisch vermogen, breed onderlegd en met werkervaring in diverse werkvelden. Ik ben een echte doorzetter, open en eerlijk, rechtstreeks in mijn communicatie en extravert. Mijn netwerk beperkt zich niet alleen tot Zeeland, maar gaat ook buiten de provinciegrenzen. Mijn mogelijkheden en kwaliteiten zet ik graag in om jou verder te helpen.

 
 

 

 

 

Ik bied ondersteuning als jobcoach en re-integratieadviseur in de begeleiding van de medewerker:

 

  • Op de werkplek en/of tijdens scholing
  • In een 1e, 2e of 3e spoor traject
  • Outplacement
  • UWV trajecten WerkFit en NaarWerk
  • Maar ook aan mensen vanuit bijvoorbeeld de WWB of ZW die ondersteuning nodig hebben in de zoektocht naar werk.

 

Daar waar gewenst, wordt samengewerkt met bijvoorbeeld een budgetcoach, een wandelcoach, een burn-out specialist, een arbeidsdeskundige, een arbeidspsycholoog of een persoonlijke kleurenanalist. Alles om voor jou een zo optimaal mogelijk, deskundig en gevalideerd traject in te zetten. Belangrijk is dat jij de juiste handvaten krijgt in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging en/of de juiste begeleiding krijgt in en bij de uitvoering van jouw werk. 

 

 

 

Hoe borg ik de kwaliteit die ik lever?

 

Evidence Based Werken: doen wat werkt! Werken met wetenschappelijk gevalideerde methoden en leren vanuit de ervaring van mijzelf en anderen in hetzelfde of overlappende vakgebied. Volgen van trainingen in het vakgebied én op het gebied van relevante wet- en regelgeving.

 

Netwerken, netwerken en netwerken, zodat ook jij gebruik kunt maken van mijn uitgebreide netwerk.

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou als persoon of voor jouw medewerker binnen je bedrijf kan betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen voor een informatief en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

 

Bedrijfsvideo

 

In deze bedrijfsvideo krijgt u een indruk wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=MoRkjiKTyNw

 

 

Animatievideo

 

In deze animatievideo krijgt u een hoe het proces van re-integratie in zijn werk gaat.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=s9l5ttYdwNg

 

Uitzending Jenz TV

 

In deze uitzending van Jenz TV nemen wij deel aan de discussie over de vormen van coaching en wat dit voor mensen kan betekenen. 

 

https://www.jenz-tv.nl/op-zondag-5
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie