Het Team

Lentewerk > Het Team >

Gooitske Bersee-de Jong

 

Gooitske Bersee-de Jong is onze loopbaanadviseur/ trainer/ re-integratiebegeleider. Ze is geboren en getogen in Friesland, maar woont inmiddels al ruim 15 jaar in Zeeuws-Vlaanderen. Onder het motto: je moet doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, probeert zij mensen te begeleiden naar een passende baan.


Ze is oplossingsgericht en probeert haar creativiteit om te zetten in een passend advies voor jou. Door haar jarenlange ervaring in onder andere arbeidsbemiddeling, sociale werkvoorziening en re-integratie, weet ze dat luisteren van groot belang is om uit te zoeken wat je nu echt graag wil. Daarnaast heeft ze door haar ervaring bij een uitgeverij voor studie- en beroepskeuze een goed beeld van de arbeidsmarkt en de inhoud van beroepen, opleidingen en cursussen.


Als loopbaanadviseur is zij bevoegd om psychologisch testmateriaal te gebruiken voor HRM vraagstukken (kwalificatie A en B). Ze levert graag maatwerk en maakt daarom gebruik van diverse online testplatformen en paper and pencil tests, die afgestemd worden op jouw vraagstelling. Ook is zij bevoegd om te werken met de Melba systematiek voor het beoordelen van persoonskenmerken in het werk en de daarbij behorende arbeidstoetsen.


Tot slot is zij gecertificeerd trainer voor Sociale Vaardigheden, Weerbaarheid en Agression Replacement. Ze werkt met methodes van Goldstein en Rots en Water. Zij helpt je dan ook graag om meer zeker en zelfbewust te worden in het contact met een ander. Daarnaast staan er nog een aantal leerzame trainingen op het programma om jou straks nog beter van dienst te zijn.

Nicole Sinack - Rutten

 

Nicole werkt sinds 1 januari 2020 bij Lentewerk als administratief/secretarieel medewerkster.

Ze is geboren en getogen in (West) Zeeuws-Vlaanderen en is hier nog steeds woonachtig met haar man. Dat bevalt haar prima, want het strand is lekker dichtbij. Ze gaat daar graag wandelen met haar man, familie en natuurlijk haar hond …

Nicole heeft een administratieve opleiding genoten. Ze heeft 28 jaar ervaring opgedaan binnen diverse bedrijfstakken, waaronder 10 jaar in de agrarische sector en 18 jaar in de zorgsector in Zeeuws-Vlaanderen. Die kennis komt haar nu goed van pas. De kordate en oplossingsgerichte manier van werken maakt haar tot een krachtige ondersteuner binnen het groeiende team van Lentewerk.

 

 

 

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie