Het Team

Lentewerk > Het Team >

Gooitske Bersee-de Jong

 

Gooitske Bersee-de Jong is onze loopbaanadviseur/ trainer/ re-integratiebegeleider. Ze is geboren en getogen in Friesland, maar woont inmiddels al ruim 15 jaar in Zeeuws-Vlaanderen. Onder het motto: je moet doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt, probeert zij mensen te begeleiden naar een passende baan.


Ze is oplossingsgericht en probeert haar creativiteit om te zetten in een passend advies voor jou. Door haar jarenlange ervaring in onder andere arbeidsbemiddeling, sociale werkvoorziening en re-integratie, weet ze dat luisteren van groot belang is om uit te zoeken wat je nu echt graag wil. Daarnaast heeft ze door haar ervaring bij een uitgeverij voor studie- en beroepskeuze een goed beeld van de arbeidsmarkt en de inhoud van beroepen, opleidingen en cursussen.


Als loopbaanadviseur is zij bevoegd om psychologisch testmateriaal te gebruiken voor HRM vraagstukken (kwalificatie A en B). Ze levert graag maatwerk en maakt daarom gebruik van diverse online testplatformen en paper and pencil tests, die afgestemd worden op jouw vraagstelling. Ook is zij bevoegd om te werken met de Melba systematiek voor het beoordelen van persoonskenmerken in het werk en de daarbij behorende arbeidstoetsen.


Tot slot is zij gecertificeerd trainer voor Sociale Vaardigheden, Weerbaarheid en Agression Replacement. Ze werkt met methodes van Goldstein en Rots en Water. Zij helpt je dan ook graag om meer zeker en zelfbewust te worden in het contact met een ander. Daarnaast staan er nog een aantal leerzame trainingen op het programma om jou straks nog beter van dienst te zijn.Nicole Sinack - Rutten

 

Nicole werkt sinds 1 januari 2020 bij Lentewerk als administratief/secretarieel medewerkster.

Ze is geboren en getogen in (West) Zeeuws-Vlaanderen en is hier nog steeds woonachtig met haar man. Dat bevalt haar prima, want het strand is lekker dichtbij. Ze gaat daar graag wandelen met haar man, familie en natuurlijk haar hond …

Nicole heeft een administratieve opleiding genoten. Ze heeft 28 jaar ervaring opgedaan binnen diverse bedrijfstakken, waaronder 10 jaar in de agrarische sector en 18 jaar in de zorgsector in Zeeuws-Vlaanderen. Die kennis komt haar nu goed van pas. De kordate en oplossingsgerichte manier van werken maakt haar tot een krachtige ondersteuner binnen het groeiende team van Lentewerk.


 


Maurice de Schwartz

 

In ons team zet Maurice zich in voor mensen als re-integratieadviseur, trainer of coach. Hij geniet ervan als mensen met verkregen inzichten nieuwe energie ervaren en vanuit een innerlijke ‘drive’ weer de regie nemen over hun eigen toekomst. Een toekomst waarin ‘gebruikmaken van individuele kwaliteiten’ én vooral ‘met plezier je werk doen’ de basis zijn voor het vinden van dé baan die bij je past. 

Maurice is geboren in Limburg, getogen in Noord-Brabant en hij heeft twee volwassen zonen die op eigen benen staan. Samen met echtgenote Nancy Overmeire woont hij sinds 2016 in Aardenburg. Naast zijn werk geniet hij hier in Zeeuws-Vlaanderen van de rust, ruimte, natuur en het bourgondisch leven, waar deze streek volop mogelijkheden voor biedt.

Maurice is opgeleid als bestuurskundige. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring als leidinggevende en met het begeleiden van processen op het gebied van organisatiewikkeling. Ook weet hij uit eigen ervaring wat ziekteverzuim door mentale overbelasting met een mens doet en wat nodig is om van een burn-out te herstellen. Voor hemzelf heeft dat enkele jaren geleden geleid tot een andere invulling van zijn werk. Hij is de beroepsopleiding tot psychosynthesecounselor gaan volgen en helpt al enkele jaren mensen op hun weg naar meer zelfinzicht en persoonlijke groei. 

 

De combinatie van kennis en ervaring komt vooral tot zijn recht als hij mensen mag begeleiden die belemmeringen ervaren in hun vindtocht naar passend werk, vooral als het om mensen gaat die last hebben van stress of burn-out. Maurice is rustig, vriendelijk, vertrouwd en belangstellend. Hij kan goed luisteren en analyseren. Maurice heeft een flinke dosis doorzettingsvermogen, hij denkt in mogelijkheden en helpt bij het vinden van duurzame oplossingen. En een oplossing is pas duurzaam als er een goede balans ontstaat tussen de persoonlijke belangen en het organisatiebelang.  

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie