Hennie Bos

Hennie Bos

Naam Hennie Bos

Functie
eigenaar register jobcoach re-integratieadviseur
Afdeling
Telefoonnummer
06 - 12 42 38 79
Werkdagen
maandag t/m vrijdag
Korte omschrijving

Hennie Bos, geboren in Twente en woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen, startte Lentewerk in 2017. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besloot zij als registerjobcoach en re-integratieadviseur ‘op eigen benen te gaan staan’.

Omschrijving

Hennie is geboren in Twente en na meerdere verhuizingen nu al vele jaren woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen. In 2017 liet zij Lentewerk het levenslicht zien. Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, besloot zij als registerjobcoach en re-integratieadviseur ‘op eigen benen te gaan staan’.

Naast diverse soorten re-integratietrajecten voor m.n. UWV is Hennie ook onze expert en vraagbaak voor de uitvoering van 2e spoortrajecten. En ook voor advies kun je bij Hennie terecht. Zij zorgt voor de borging van onze kwaliteit en de persoonlijke aanpak van Lentewerk.

Hennie: "Vertrouwen geven, maatwerk bieden hoe gecompliceerd jouw situatie ook is. Mijn enthousiasme, positiviteit, praktische en persoonlijke aanpak maken dat ik het beste van mezelf en het team van Lentewerk voor jou kan inzetten. Door goed te luisteren en te denken in mogelijkheden bereiken we samen jouw doel."

Terug naar de bovenkant van de website