Nicole Sinack - Rutten

Nicole Sinack - Rutten

Naam Nicole Sinack - Rutten

Functie re-integratieadviseur
Afdeling
Telefoon 06 - 40 47 34 43
Dagen aanwezig di, wo, do & vr
Info

Nicole is geboren en getogen in (West) Zeeuws-Vlaanderen. Ze startte in 2020 bij Lentewerk als administratief/secretarieel medewerkster. Haar collega’s bij Lentewerk zagen direct dat zij meer in haar mars heeft. Haar inzet heeft absoluut meerwaarde voor de dienstverlening van Lentewerk. Via een interne opleiding werd Nicole opgeleid tot re-integratiecoach. Een baan die haar op het lijf geschreven is. Haar jarenlange ervaring in de zorg komt haar nu van pas. Sterker, zij weet uit ervaring dat zij graag iets voor anderen wil betekenen en krijgt daar bij Lentewerk nu alle ruimte voor.

Start je bij Lentewerk met de modulaire re-integratiedienstverlening van UWV? Dan is de kans groot dat je Nicole ontmoet. De kracht van Nicole is dat zij zich goed weet te verplaatsen in jouw situatie en alles op alles zet om jouw vertrouwen te winnen. Zij is je vertrouwen meer dan waard, want ze gaat door het vuur voor je. Nicole zet zich voor 100% in om jou weer op weg te helpen. Dat doet ze open en eerlijk.

Naast haar ambitie om jou en tal van andere kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden, heeft ze ook nog persoonlijke ambities. Zo streeft ze ernaar om verder door te groeien in haar werk als re-integratiecoach. Daarvoor is ze bij Lentewerk aan het juiste adres! Natuurlijk gunnen we Nicole ook haar vrije tijd. Die brengt ze graag door op het strand. Ze gaat daar regelmatig wandelen met haar man, familie en natuurlijk haar hond …

Terug naar de bovenkant van de website