Jobcoaching

De jobcoach is de schakel tussen jou en je (nieuwe) werkgever en collega’s, met het uiteindelijke doel dat je je werk (weer) zelfstandig kunt doen.

Op weg naar zelfstandig werken

We helpen je gewend te raken op je nieuwe werkplek. Om dit te bereiken, werkt onze jobcoach soms met je mee. Samen doen vinden we belangrijk. We hebben al van alles gedaan: verzorgen van de post, vakken vullen in een supermarkt, worst draaien in een slagerij en het schoonmaken van de wc. Wat jouw werk ook is, we werken er samen naartoe dat je het uiteindelijk zonder onze hulp kunt. Natuurlijk hebben ook aandacht voor jouw collega’s en de leidinggevende(n). We leggen bijvoorbeeld uit hoe ze met jou en je eventuele beperking(en) kunnen omgaan.

Als het werk niet soepel loopt

Soms kiest een werkgever voor jobcoaching als je al wat langer aan de slag bent. Bijvoorbeeld als jullie beiden het gevoel hebben dat het werk niet lekker loopt. Wij kijken dan waar je eventueel vastloopt of wat de belemmeringen zijn. Hebben we dat in kaart, dan zoeken we samen naar oplossingen zodat je je werk zo goed mogelijk kunt blijven doen.

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website