Loopbaanonderzoek

Wanneer zet je een loopbaanonderzoek in? Als je op zoek bent naar een passende opleiding of als je een stap wilt maken in je loopbaan. Ga je door andere omstandigheden (gedwongen of niet) op zoek naar een andere baan? Dan geeft een loopbaanonderzoek inzicht in de richting die je kunt opgaan.

Een loopbaanonderzoek geeft antwoord op de vragen: wie ben je, wat kun je en wat wil je? Daarvoor onderzoeken we jouw kwaliteiten, talenten, persoonlijkheid, vaardigheden en interesses. Na het bekijken van de resultaten en een persoonlijk gesprek ontvang je een uitgebreide rapportage.

Persoonlijk maatwerk

Natuurlijk is een loopbaanonderzoek maatwerk. Dit betekent dat wij een onderzoek samenstellen op maat van jou en jouw vragen. We bepalen daarvoor eerst samen jouw loopbaanvraag en -doelstelling. Vervolgens kiezen we een individueel traject, dat daar het beste bij past.

Wat verder belangrijk is

Bij het loopbaanonderzoek horen verschillende testen. Je kunt deze testen meestal gewoon thuis doen. Je kiest dan zelf een goed moment om de vragenlijsten in te vullen. Soms vragen we je om de testen op een van onze kantoren te maken. Daarbij gebruiken we uitsluitend betrouwbare en valide testen. Deze zijn goedgekeurd door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN) van het Nederlands Instituut van Psychologen. Wij werken volgens de NIP-codes. Dit betekent dat wij ons verantwoordelijk, integer, respectvol en deskundig gedragen.

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website