Stress/burn-out

Stress/burn-out

Met de juiste coaching en oog voor preventie kunnen wij samen proberen stressklachten en burn-out te helpen voorkomen. Burn-out wordt vaak in één adem genoemd met oververmoeidheid en werkstress, maar is veel complexer. Burn-out heeft te maken met een langdurige disbalans tussen de zorg voor anderen en de zorg voor jezelf. Dit leidt tot het gevoel letterlijk ‘opgebrand te zijn’, zowel op geestelijk, lichamelijk als emotioneel vlak. De, vaak langdurige, gevolgen hiervan zijn ernstig.

Zorgen voor minder stress en (werk)druk

Om een burn-out te voorkomen is het belangrijk om te weten hoe een burn-out ontstaat, wat bij jou de aanleiding is en welke signalen jij hebt, die kunnen wijzen op het begin van burn-out. Wij kunnen meten in hoeverre je al verschijnselen van burn-out ervaart en hoe je omgaat met stress en (werk)druk. Samen gaan we aan de slag met jouw situatie om ervoor te zorgen dat je de stressfactoren kunt verminderen.

Gedragspatronen veranderen

Bij onze coaching maken we gebruik van elementen uit de cognitieve gedragstherapie. Gedragsverandering staat daarbij centraal. Belemmerende gedragspatronen sporen wij op en we werken aan bewustzijn over je eigen functioneren en gedrag. We helpen je gedragspatronen te veranderen. De kennis die je op doet, kun je direct toepassen in je dagelijks leven.

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website