Maatwerktraining

Lentewerk organiseert maatwerktrainingen op het gebied van Sociale Vaardigheden (SoVa), Boosheid, Weerbaarheid en Faalangst. Samen met jou gaan we kijken wat jij nodig hebt. Naast individuele trainingen verzorgen wij ook maatwerktrainingen voor kleine groepen. Hierbij besteden wij veel aandacht aan de groepssamenstelling. Het doel is iedere kandidaat een veilige en stimulerende leeromgeving te bieden, waarbij iedereen tot zijn of haar recht kan komen.

Sociale vaardigheden

Contact met andere mensen is een belangrijk onderdeel van je leven, zowel op het werk als privé. Als je het lastig vindt om een gesprek met iemand aan te gaan, voor jezelf op te komen of om te gaan met kritiek en complimenten, richten we je training voornamelijk op Sociale Vaardigheden.

Omgaan met faalangst

Denk je regelmatig dingen als ‘ik kan dat niet’ en ‘niemand zit op mij te wachten’? Dan heb je mogelijk faalangst of anders gezegd: een gebrek aan zelfvertrouwen. Faalangst heeft grote invloed op je leven. We kunnen je handvatten bieden om met faalangst om te gaan en leren je jouw manier van denken te veranderen.

Boosheid herkennen

Boos zijn we allemaal wel eens. Maar als je je boosheid niet goed de baas bent, verandert boosheid in agressie. Agressie is het negatieve gedrag, dat je laat zien wanneer je boos bent. We kunnen je leren om de signalen van je boosheid te herkennen en een probleem op een positieve manier op te lossen.

Werken aan weerbaarheid

Heb je het idee dat je niet goed kunt om gaan met problemen als pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dan kunnen we werken aan je weerbaarheid. Hiervoor kiezen we voor een actieve, fysieke invalshoek.

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website