Klanten

Succesverhalen

Mijn samenwerking met Lentewerk ervaar ik altijd als zeer fijn

De medewerkers kijken wat de client nodig heeft en spelen daar op een super goede manier op in.

Ze bieden die ondersteuning waar de client op dat moment behoefte aan heeft en zorgen er op deze manier voor dat iemand optimaal gebruik kan maken van zijn mogelijkheden. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van uit mag maken en hoop nog vaak te kunnen samenwerken!! Dankjewel voor het vertrouwen.

Francoise Freriks van Francies CIO

Dankbaar is op zijn minst het juiste woord!

In mijn WerkFit traject is er heel goed geluisterd naar wat ik eigenlijk graag zou willen. Mogelijkheden die voor mij onmogelijkheden leken zijn bewaarheid geworden. Er is in goed overleg met het UWV snel en professioneel geschakeld zodat ik, geheel tegen de verwachting in, deel kon nemen aan een opleiding tot mijn droomberoep van jobcoach. Het zoeken van een stageplaats was snel geregeld, bij Lentewerk zelf! Een uitgelezen kans voor mij om opleiding en re-integratie te kunnen combineren met de best mogelijke begeleiding die je maar kunt bedenken.

Ik heb mijn jobcoach opleiding met vlag en wimpel afgerond en nu als zzp’er voor Lentewerk aan de slag. Dat balletje toekomst is in de caviabaan zo naar de 1000 punten gerold.

Dus dankbaar is op zijn minst het juiste woord!

Bij Lentewerk. Van cliënte naar ZZP’er

Voor Lentewerk van Eveline: Bedankt voor de goede hulp in 2020

Nu een vruchtbaar jaar; 2021 met de mooiste bloembollen en gezonde voeding in de grond. Dat we mogen gaan uitbloeien tot krachtige, sterke bloemen met de vrolijkste kleuren, stralend in de zon. Dat we er op letten voldoende water tot ons te nemen en zonlicht. En zo weer onze “ervaringen” kunnen zaaien tot meer groei en bloei. Carpe Diem.

Gedichtje van een cliënte die na een lang traject nu een vast contract heeft gekregen bij haar werkgever

Met Hennie heb ik een prettige zakelijke vertrouwensband opgebouwd

Met succes heeft Moy Fa iemand aangenomen vanuit uitkeringssituatie, die nu vele jaren later, nog steeds naar tevredenheid bij ons werkt. Dit hebben we vooral te danken aan Hennie, die ons én degene die ze coachte, met raad & daad bijstond.

Mary Liu-Kwee, directeur/eigenaar bij restaurant Moy Fa

Wat een lange weg. Samen op pad

U gaf mij uw glimlach heel intens en zoveel meer. Soms moet je doen wat het beste is voor mezelf en niet het beste voor iedereen. Een beetje toch dit in gedachten houden doe ik, en altijd welkom op ’t hof in Groede.

Kaartje bij bloemen als dank (deeltekst) van een iets oudere cliënte

Als collega heb ik samengewerkt met Hennie en ik heb haar in een korte tijd leren kennen als een integere, doortastende vrouw met veel kennis

Een mooi mens die staat achter haar klant en hierin open, daadkrachtig en transparant handelt. Daarnaast werkt zij actief samen met haar netwerk waardoor onduidelijkheden snel helder zijn en ook makkelijker stappen gezet kunnen worden waar nodig.  Kortom, heel fijn om mee te werken! Dank je wel voor de fijne samenwerking Hennie.

Nicole Wanningen

Samen met Hennie heb ik een zeer mooi traject mogen afronden

Hennie heeft voor ons bedrijf het tweede spoor van een medewerker begeleid en dit zeer succesvol afgerond. In de begeleiding ging Hennie betrokken en mensgericht aan de slag. Het contact tussen Hennie en onze medewerker verliep prettig en er was een goede vertrouwensband. Er is zeer doelgericht gewerkt met oog voor de specifieke wensen en vaardigheden van de medewerker. Hierdoor is onze medewerker in een mooi bedrijf aan de slag gegaan waar hij zijn passie kan volgen en nu weer helemaal tot zijn recht komt. Dit is voor hem, voor ons als werkgever en voor de nieuwe werkgever een zeer succesvolle plaatsing geweest. Altijd mooi als je de juiste persoon op de juiste plaats weet te krijgen. Nogmaals dank Hennie voor je professionele aanpak en de prettige samenwerking! Met Lentewerk laat je de mensen weer bloeien.

Marianne Visser-Tomey, HR functionaris

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website