Over Lentewerk

Lentewerk begeleidt jou of je medewerker naar een nieuwe toekomst. Wij zoeken samen naar mogelijkheden om bijvoorbeeld weer de regie op te pakken. Kenmerkend voor onze aanpak is onze persoonlijke betrokkenheid, de laagdrempelige manier van werken en onze inzet voor een duurzaam toekomstperspectief. Doen wat je leuk vindt. Daar draait het om!

Locaties

Lentewerk heeft haar basis in Terneuzen en daarnaast ook kantoren in Oostburg en Vlissingen. Je bent van harte welkom op één van onze kantoren. Spreek je liever bij jou thuis af? Dan is dat voor ons geen enkel probleem.

Privacy gewaarborgd

Je hebt recht op bescherming van jouw persoonlijke levenssfeer. Wij hanteren daarvoor een privacy policy. Dit betekent dat we zorgvuldig met jouw gegevens omgaan en verplicht zijn tot geheimhouding. Lentewerk voldoet aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Klachtenreglement

Vanzelfsprekend stellen we alles in het werk om je zowel inhoudelijk als organisatorisch zo goed mogelijk te begeleiden. Als je een klacht hebt of als je op- of aanmerkingen hebt op gedragingen en/of uitlatingen door ons, lossen we dit graag samen met je op. Natuurlijk kun je ook gebruikmaken van het klachtenreglement.

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website