Modulaire re-integratie

Modulaire re-integratiedienstverlening

Een passende plek vinden op de arbeidsmarkt? Lentewerk biedt je de modulaire re-integratiedienstverlening van UWV aan. Deze bestaat uit vier modules. Deze modules kunnen we los aanbieden, maar ook opeenvolgend of herhalend.

 Re-integratie is maatwerk. Daarom bieden wij alleen diensten aan die bij je passen en die je nodig hebt. Een vaste begeleider ondersteunt en begeleidt je tijdens het traject. We zoeken altijd naar een persoonlijke klik. Dat helpt om samen open en eerlijk naar oplossingen te zoeken, die jou verder helpen.

 1. Participatie interventie
  Het kan gebeuren dat je de grip op je leven kwijt bent en daardoor niet meer de deur uitkomt. Wij helpen je om dit isolement te doorbreken.

 2. Bevorderen maatschappelijke deelname
  Deze module is erop gericht je te helpen om buitenshuis mee te doen aan een gestructureerde activiteit. Dat kan bijvoorbeeld door in teamverband te gaan sporten, vrijwilligerswerk te gaan doen of koffie te gaan drinken in een buurthuis.

 3. Het Praktijkassessment
  Met het praktijkassessment krijg je inzicht in jouw vaardigheden. Zo ontdek je waar je sterke punten en valkuilen liggen. Door deze inzichten in beeld te brengen, kun jij gerichter gaan zoeken naar een (meer) passende werkomgeving waar jouw mogelijkheden optimaal tot hun recht komen.

 4. Begeleiding bij scholing
  Als je graag een opleiding wilt volgen en je hebt daarbij extra begeleiding nodig, dan bieden wij je persoonlijke begeleiding tijdens je (om)scholing. Zo vergroten we samen de kans om je studie succesvol af te ronden.


Werkfit maken

Werkfit maken betekent dat wij samen met jou aan de slag gaan om jouw positie op de arbeidsmarkt te verstevigen. Natuurlijk is dit maatwerk. We stemmen de inhoud van dit traject af op jouw behoeftes en wensen.

Naar werk

Het doel van het Naar werk-traject is het vinden van betaald werk. Wij gaan samen met jou op zoek naar een nieuwe, passende en duurzame baan. 

Jobcoaching

Jobcoaching betekent dat wij je ook tijdens je werk begeleiden. Lees meer over jobcoaching.

 

Ontmoet ons team
Aangenaam kennismaken

Ontmoet ons team

Ons team

Terug naar de bovenkant van de website