Jannine Braafhart

Jannine Braafhart

Naam Jannine Braafhart

Functie
Rouw- en verliescoach Rouwbegeleider Vitaliteitscoach
Afdeling
Telefoonnummer
06-30630378
Werkdagen
Korte omschrijving

De kernwoorden van Jannine zijn: Vitaliteit, Verlies en Veerkracht.

Omschrijving

Jannine ben ik, toeval of niet, tegengekomen tijdens een van mijn reizen. Een zeer bevlogen dame met een warm hart van goud. Een vrouw die oordeel loos luistert en vanuit een open blik jouw verhaal wil horen. Zij woont in Nijkerk samen met haar man en hond Nova. Jannine heeft jarenlang in de zorg gewerkt en is nu ook gediplomeerd coach en rouw/verliesbegeleider. Jannine coacht jou via beeldbellen en komt ook met plezier naar het mooie Zeeland.

Jannine:

Levend verlies is een bijzondere vorm van rouw, die afwijkt van de rouw bij het overlijden van een dierbare. Het gaat om chronische rouw, verdriet om een verlies dat nooit eindigt. Verdriet wat meestal niemand ziet. Het is vaak een eenzaam pad wat je loopt, je wordt niet begrepen. Hoe kan je rouw begrijpen als het steeds met kleine stukjes naar je toe komt! Gewoon, omdat de bron er nog is. Dan is de rouw daar ook nog. Een kind dat in een instelling woont, een vader die verslaafd is en psychische klachten heeft, misbruik waar je steeds weer mee geconfronteerd wordt, een scheiding en je kinderen kiezen ervoor om bij je ex partner te wonen, ongewild kinderloos. Zomaar wat onderwerpen waar levend verlies ter sprake komt.

Ieder mens bewandeld een pad, een levenspad! Een vitaliteitscoach kan jou helpen om te ontdekken waar jouw kracht ligt en waar juist niet. We besteden tijd en geld aan ons uiterlijk, kleding, voeding, etc. En mag je innerlijk gevoed worden met nieuwe inzichten die je opdoet tijdens een coachsessie?

Terug naar de bovenkant van de website