Kamelia Ivanova

Kamelia Ivanova

Naam Kamelia Ivanova

Functie
coach maatschappelijk re-integratie adviseur
Afdeling
Telefoonnummer
06 - 12 03 01 68
Werkdagen
maandag t/m vrijdag
Korte omschrijving

Kamelia is coach, maatschappelijk re-integratie adviseur, equine assisted coach en Qi-Gong instructrice.  Zij is geboren in het prachtige Varna, Bulgarije en woont nu al 11 jaar in IJzendijke.

Omschrijving

Kamelia is coach, maatschappelijk re-integratie adviseur, equine assisted coach en Qi-Gong instructrice. Zij is geboren in het prachtige Varna, Bulgarije en woont nu al 11 jaar in IJzendijke.

Bij Kamelia staat diversiteit en het accepteren van diversiteit centraal. Iedereen heeft het recht om helemaal zichzelf te zijn. “Iedereen is anders en dat is goed!”.

Kamelia: "Iedere nieuwe reis begint steeds met de eerste stap.

Als coach en re-integratie adviseur ga ik op zoek naar jouw sterke kanten en mogelijkheden. Ik neem ruim de tijd om jou en je situatie in detail te leren kennen, om zo te begrijpen hoe jij in het leven staat en welke richting je graag wil en kan uitgaan.

Ik kan je helpen de dingen weer op te pakken en waar nodig je begeleiden in het hele proces afgestemd op jouw tempo en binnen jouw mogelijkheden.

Hiervoor kan ik naast coaching ook mijn kennis en kunde uit Qi-Gong inzetten. Ook het contact maken met de paarden, dit is geen paardrijden, kan als je wilt ingezet worden om nieuwe inzichten te krijgen en nieuwe ervaringen te ontdekken."

Terug naar de bovenkant van de website